Начало

1
2
3
4
5
6
previous arrow
next arrow
1
2
3
4
5
6
previous arrow
next arrow

Нашата Мисия

Всяко бебе заслужава най-доброто

Cotton Hug са висококачествени бебешки продукти, създадени с любов, грижа и внимание за най-нежните същества – нашите бебета. Всеки наш продукт е произведен изцяло в България, по устойчив, екологичен и щадящ природата начин. Цялостната ни философия за живота и бизнеса се води от желанието за минималистичен начин на живот, грижата към човека, природата и отношенията. Прочетете повече за нас тук. Създаваме не само едни безкомпромисно качествени продукти, но и емоцията свързана с тях, която искаме да остане светъл спомен завинаги.  

Мисията ни е бебешкото гнездо Cotton Hug да бъде „личното местенце“ на бебето, където то се чувства най-добре – спокойно, уютно, сгушено и безопасно, а одеялото Cotton Hug да е неговата мека и топла прегръдка и да остане „неговото бебешко одеялце“ за цял живот. Една емоция, любов и грижа, предавана през поколенията.

Голямо удобство е да може да приспите лесно бебето си навсякъде, винаги в неговото си “местенце”. Бебетата обичат рутината, обичат познатото – когато е на ново място, бебето Ви пак ще е в своето легълце, ще си е „у дома“ в бебешкото гнездо Cotton Hug.
Идва при Вас в специална чанта, с която може лесно да го пренасяте при пътуване.

Пораствайки, бебето Ви ще започне да си играе в бебешкото гнездо на Cotton Hug. Поставете бебето (когато възрастта позволява) с обикалящата възглавницата/заоблената страна под гърдите и подмишниците му, с ръце пред него. Бебето Ви ще се протяга, ще държи главата си повдигната (двигателно развитие) и ще научава много нови неща.

Всеки наш продукт е направен изцяло в България. Материалите, с които произвеждаме продуктите на Cotton Hug са произведени или закупени в България и Европа, с сертифицирано качество и безопасност. Всички вълшебства Cotton Hug покриват нашите високи изисквания, за да сме сигурни, че ще покрият и Вашите.

Не само материалите и елементите правят продуктите устойчиви и природосъобразни, но се стремим и процесите на производство да са максимално щадящи за природата. Ние сами принтираме всеки наш десен, с бои на водна основа, без алергени и без никаква химична фиксация. Напълно устойчива иновативна технология на производство. Прочетете всички детайли тук. Защото доброто ражда добро!

Клиентите за нас

Как да изберем правилната козметика за бебе?

Как да изберем правилната козметика за бебе? В тази статия ще прочетете моя опит с двете ми бебета свързан с тяхната кожа и безценни съвети …

Прочети още →
Какво трябва да има всеки нов родител преди раждането на бебето

Какво трябва да има всеки нов родител преди раждането на …

Прочети още →
Съвети за кърмене от една мама

Аз съм майка 2 дечица, които кърмих изключително до шестия …

Прочети още →

© 2021 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Add to cart