Начало

ezgif.com-gif-maker
ezgif.com-gif-maker-5
ezgif.com-gif-maker
ezgif.com-gif-maker-4
ezgif.com-gif-maker copy
ezgif.com-gif-maker-7
ezgif.com-gif-maker-3
previous arrow
next arrow
ezgif.com-gif-maker
ezgif.com-gif-maker-8
ezgif.com-gif-maker-6
ezgif.com-gif-maker-3
ezgif.com-gif-maker-4
ezgif.com-gif-maker-5
previous arrow
next arrow

Най-предпочитани продукти

Защото всяко дете заслужава най-доброто​

Cotton Hug е марка за  безкомпромисно качествени продукти за здравословен сън, създадени с грижа и внимание за най-нежните същества – нашите деца. Всеки продукт е произведен по устойчив и етичен начин, с материали и елементи от най-високо качество. И затова продуктите ни се радват на такава огромна любов и положителна обратна връзка по целия свят, просто защото покриват едни елементарни норми за етично производство, отношение и конструкция. Децата стават по-здрави, по-концентрирани, по-спокойни. Така е и с нас, когато сме се наспали добре, денят ни свети по друг начин:) Прочетете повече за нас тук.

Безопасност, удобство, премиум качество. Гнездото Cotton Hug е личното място на бебето. Там, където се чувства най-добре, спокойно и уютно сгушено. Може да се мести навсякъде с Вас, улеснявайки дните и нощите Ви. Любимо на хиляди бебета, обичано от хиляди родители, заради доказаните си ползи! 100% любим продукт!

Възглавници и завивки от 100% вълна за истински здравословен сън. Ползите на вълната за децата са безкрайни – антибактериална, антимикробна, не развива акари и плесен, хипоалергенна, мека, екологично-чиста, еластична, дишаща, не задържаща миризми материя. Перфектни за всеки сезон, благодарение на специалните си терморегулиращи свойства. 100% натурални продукти най-високо качество!

Български продукти на световно ниво! Произвеждаме с огромно внимание за всеки елемент и детайл. Материалите, които прецизно избираме, са изключително качествени, сертифицирани за безвредност и безопасност. Произвеждаме само това, в което можем да дадем само най-доброто!

Ние сами създаваме дизайните ни и принтираме всеки наш десен, със сертифицирани бои на водна основа. Напълно безопасни за бебето. Иновативна и прецизна технология на производство.

Използваме памук и вълна от доказани източници и доставчици, които подбират своите суровини спрямо конкретни критерии за устойчиво и чисто производство. Защото доброто ражда добро!

Клиентите за нас

Какво трябва да има всеки нов родител преди раждането на бебето

Какво трябва да имате преди раждането на бебето Мили момичета, бъдещи мами, предстои ви да прегърнете своя малък човек, едно огромно вълнение, радост и емоция.  …

Прочети още →
Как да изберем правилната козметика за бебе?

Как да изберем правилната козметика за бебе? В тази статия …

Прочети още →
Съвети за кърмене от една мама

Аз съм майка 2 дечица, които кърмих изключително до шестия …

Прочети още →

© 2023 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Купи