Начало

ezgif.com-gif-maker-8
ezgif.com-gif-maker-9
2
3
4
5
6
1
previous arrow
next arrow
2
3
5
4
6
1
previous arrow
next arrow

Най-предпочитани продукти

Нашата Мисия

Всяко бебе заслужава най-доброто

Cotton Hug са висококачествени бебешки продукти, създадени с любов, грижа и внимание за най-нежните същества – нашите бебета. Всеки наш продукт е произведен изцяло в България, по устойчив, екологичен и щадящ природата начин. Цялостната ни философия за живота и бизнеса се води от желанието за минималистичен начин на живот, грижата към човека, природата и отношенията. Прочетете повече за нас тук. Създаваме не само едни безкомпромисно качествени продукти, но и емоцията свързана с тях, която искаме да остане светъл спомен завинаги.  

Мисията ни е бебешкото гнездо Cotton Hug да бъде „личното местенце“ на бебето, където то се чувства най-добре – спокойно, уютно, сгушено и безопасно, а одеялото Cotton Hug да е неговата мека и топла прегръдка и да остане „неговото бебешко одеялце“ за цял живот. Една емоция, любов и грижа, предавана през поколенията.

Голямо удобство е да може да приспите лесно бебето си навсякъде, винаги в неговото си “местенце”. Бебетата обичат рутината и познатото – когато е на ново място, бебето Ви пак ще си е „у дома“ в бебешкото гнездо Cotton Hug.
Идва при Вас в специална чанта, с която може лесно да го пренасяте при пътуване.

Пораствайки, бебето Ви ще започне да си играе в бебешкото гнездо на Cotton Hug. Поставете бебето (когато възрастта позволява) с обикалящата възглавницата/заоблената страна под гърдите и подмишниците му, с ръце пред него. Бебето Ви ще се протяга, ще държи главата си повдигната (двигателно развитие) и ще научава много нови неща.

Всеки наш продукт е направен изцяло в България. Материалите, с които произвеждаме продуктите на Cotton Hug са със сертифицирано качество и безопасност. Всички вълшебства Cotton Hug покриват нашите високи изисквания, за да сме сигурни, че ще покрият и Вашите.

Ние сами създаваме дизайните ни и принтираме всеки наш десен, със сертифицрани бои на водна основа, безопасни, висококачествени и без алергени. Напълно безопасни за бебето. Иновативна и прецизна технология на производство. Прочетете всички детайли тук. Защото доброто ражда добро!

Клиентите за нас

Как да изберем правилната козметика за бебе?

Как да изберем правилната козметика за бебе? В тази статия ще прочетете моя опит с двете ми бебета свързан с тяхната кожа и безценни съвети …

Прочети още →
Какво трябва да има всеки нов родител преди раждането на бебето

Какво трябва да има всеки нов родител преди раждането на …

Прочети още →
Съвети за кърмене от една мама

Аз съм майка 2 дечица, които кърмих изключително до шестия …

Прочети още →

© 2021 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Add to cart