За нас

За нас

Идеята за Cotton Hug дойде, защото аз като жена и майка реших да създам това, от което имах най-голяма нужда, когато моите деца бяха бебета.
И двете ми деца имаха лек и чуплив сън, трудно заспиват и лесно се будят. Искаха да спят само гушнати. Знаейки колко важен е сънят, с второто ми бебе вече реших, че трябва да измисля нещо, за да спи по-добре тя, а от там и аз. Започнах упорито да изследвам как спи по-добре, как заспива по-лесно и самостоятелно, как се чувства по-добре, по-уютно и т.н. И наистина успях да й създам среда, в която спи добре. Използвах възглавници, одеяла, чувалчета и т.н., но тъй като не беше безопасно да има толкова много „свободни“ елементи в моите конструкции и беше трудно (дори невъзможно) да ги пренасяме при пътуване, осъзнах нуждата от бебешко гнездо. С всички мои критерии за качество и безопасност, в крайна сметка нищо не отговаряше на моите изисквания. Така дойде вдъхновението за създаването на такъв продукт и скоро това се превърна в истинска страст. Когато най-накрая събрахме парчетата, се роди Cotton Hug.
 
Cotton Hug е произведен и ушит в България от едни прекрасни, усмихнати и добри дами, шегувам се с тях, че са феи, които вплитат нишки за спокоен сън на новите човечета (.... а дали е шега...). И съм изключително щастлива, че бебенцата се чувстват добре, спокойни и сгушени в нашите бебешки гнезда.
 
Гордеем с качеството на нашите продукти, с всички невероятни отзиви, които получаваме от нашите клиенти, и не на последно място, с факта, че нашият производствен процес се извършва с мисъл за природата и за хората.