Гнезда

Външна калъфката: сваля се и се пере на 30°C.

Матрак и възглавница:
Първоначално не е необходимо да перете матрака и възглавницата. Производственият процес е изключително прецизен, с особено внимание към хигиена и поддръжка. Може да се свържете с нас ако Ви се наложи поддръжка и имате нужда от съдействие. При необходимост матракът и възглавницата се перат на 30°C, без избелване, без гладене, без химическо чистене, само ръчно пране. Преди сушене наместете с потупване пуха, така че да се разнесе навсякъде.

Одеяла

Вълна:
  • Вълнените артикули трябва да се перат на ръка, тъй като те са натурален продукт и има риск да се свият или дори наранят ако не се внимава.
  • Вълненото одеяло не е нужно да се пере твърде често, просто проветрявайте одеялото на свеж въздух. Вълната е материя, която се самопочиства. Повърхността на нишката отблъсква мръсотията, както и акарите и другите микроскопични вредни за бебето частици. Проветряването в повечето случай е абсолютно достатъчно.
  • Перете с подходящ за вълна перилен препарат или с шампоан. 
  • Най-лесно е да се пере на ръка в мивката или малък леген, тъй размер и обемът на одеялото позволяват това да става лесно. Перете с хладка вода. Напълнете съдът предварително, добавете шампоана / препарата за вълна и след това сложете одеялото. Не го търкайте твърде много, просто го потопете няколко пъти и това е достатъчно. Изплактене внимателно с хладка вода. С вълната трябва да сме нежни, както когато къпем косата си. 
Органичен памук:

Пере се в пералня – следвайте указанията на етикета.

© 2021 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Купи