"Уютно, като в мама"

Cotton Hug е марка за здравословни, безопасни и качествени продукти за сън. Произвеждаме само това, в което можем да дадем само най-доброто!

Всеки продукт е произведен по устойчив и етичен начин, с материали и елементи от най-високо качество, сертифицирани за безвредност и безопасност.  Използваме памук и вълна от доказани източници и доставчици, които подбират своите суровини спрямо конкретни критерии за устойчиво и чисто производство и са в унисон с нашите разбирания за стандарти за качество.

Гнездата Cotton Hug са 100% любим продукт на хиляди бебета и техните родители, заради доказаните си ползи! Изключителна конструкция, която допринася за спокойния сън на бебето, без да носи рискове за здравето му. Безопасност, удобство, премиум качество! Гнездото Cotton Hug става личното място на бебето, там, където се чувства най-добре, спокойно и уютно сгушено. Какво го прави уникално – прочетете тук.

Продуктите от 100% вълна Cotton Hug са истински незаменими за здравословния сън на детето. Вдъхновени и направени от личната ни нужда, децата ни да спят в здравословна, антиалергична среда без акари и плесен. 100% натурални продукти най-високо качество, за да може с удоволствие да се насладиш на този дар от природата! Ползите на вълната за децата са безкрайни, разберете защо тук.

Одеялата Cotton Hug са истинско бижу, 100% натурални, органични, нежни, устойчиви, такива, каквито трябва да бъдат завивките за бебета! Те ще останат една от вещите, които няма да „предадете“ нататък, просто защото са създадени само за Вас, поели са миризмата и усмивките на едни от най-щастливите Ви мигове – най-сладките години от 0 до 3г. Защо бебетата обожават прегръдката на одеялата Cotton Hug, прочетете тук.

Муселинът, от който е изработено спалното бельо, пелените и обиколниците Cotton Hug е материя, който заслужава внимание. Изтъкан по наши конкретни спецификации в една от най-добрите фабрики за плат в света, плат който е Cotton Hug. Мек, многопластов, с много по-гъста плетка от стандартния муселин, дишащ, абсорбиращ, в много меки и бледи цветове, за да изпъква красотата само на бебето и детето. 

Клиентите за нас

© 2023 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Купи