"Любимото място на бебето, след прегръдката на мама!"

Когато става дума за продукт за бебе, водещи са 3 неща: безопасност, изключително качество и висока ефективност. Безопасността и качеството трябва да са във всеки детайл и елемент – от материалите, производството, хигиената, етичността, до дизайна и конструкцията.

Ние Ви гарантираме безопасност, качество без компромис и ефективност! Вие сами ще се убедите в това!

Гнездото Cotton Hug ще бъде с Вас и бебето Ви неотлъчно в най-важните първи месеци от живота му. Това е мястото, където бебенцето ще прекарва основната част от времето си и Вие ще се убедите колко добре се чувства то там. Тогава ще разберете защо казваме, че то ще бъде „неговото си местенце“. А за Вас ще бъде безценно, защото ще изпитвате спокойствие и сигурност. Майките препоръчват гнездата на Cotton Hug, защото те наистина се превръщат в най-предпочитаното място на бебето,  след прегръдката на мама. Защо е така – прочетете тук.

Одеялото Cotton Hug ще се превърне в любимото на Вас и бебенцето, и ще остане една от вещите, които няма да „предадете“ нататък, просто защото е създадено само за Вас, поело е миризмата и усмивките на едни от най-щастливите Ви мигове. Времето, в което малкото Ви новородено бебенце е станало човече – най-сладките години от 0 до 3г. Защо бебетата обожават прегръдката на одеялата Cotton Hug, прочетете тук.

Клиентите за нас

© 2021 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Add to cart