Бебешко гнездо - Нежно Бяла Прегръдка

  • Марка: Cotton Hug by Shapes
  • Външната калъфка е 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100 *. Памукът, от който е изработена е много високо качество, което я прави едновременно нежна на допир и здрава. Калъфката се сваля и се пере.
  • Матрачето е направено от първо качество кухи полиестерни влакна в съответствие  с нормите БДС EN 29073-1:1997 и сертификат за качество Oeko-TEX® Standard 100. Дебелината и плътността му позволяват да слагате гнездото на различни повърхности, без това да наруши комфорта и безопасността на вашето Бебе (върху стабилна, твърда, хоризонтална повърхност). Произведено в България.
  • Възглавницата е направена от антиалергичен силиконизиран пух – ЕКОПУХ влакна в съответствие  с нормите БДС EN 29073-1:1997. Произведено в България.
  • YKK ципове.
  • Етикетите притежават всички сертификати за качество и безвредност на изпозлваните  материали. Лицевият етикет е от промазан памук с Oeko-TEX® Standard 100. Произведено в България.
  • Катарамата и торбата, в която се пренася също са произведени в България с гаранция за качество и безопасност.

 

Дължина на матрачето – 80см.

Бебешкото гнездо Cotton Hug покрива нашите високи изисквания, за да сме сигурни, че ще покрие и Вашите. Всеки един от елементите в бебешкото гнездо Cotton Hug е съобразен с това, че ще се ползва от най-нежните същества – нашите бебета.

 

 

 

* Oeko-TEX® Standard 100 е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни суровини, продукти, полупродукти и производни във всички нива на производство и преработка. Целта на системата е да гарантира, че предлаганите продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, формалдехиди, пестициди, хлорофеноли, неодобрени азобагрила или тежки метали. Той се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.

Доказан произход и качество

Всеки един от елементите в Cotton Hug е произведен или закупен в България от официални представители на международни фирми, с доказано качество и безопасност. Cotton Hug покрива нашите високи изисквания, за да сме сигурни, че ще покрие и Вашите.

Идеален за Игра и Двигателно развитие

Пораствайки, бебето Ви ще започне да си играе в Cotton Hug. Поставете бебето (когато възрастта позволява) с обикалящата възглавницата/заоблената страна под гърдите и подмишниците му, с ръце пред него. Бебето Ви ще се протяга, ще държи главата си повдигната (двигателно развитие) и ще научава много нови неща.