"Любимото място на бебето, след прегръдката на мама!"

Майките препоръчват гнездата на Cotton Hug, защото те наистина се превръщат в любимото място на бебето,  след прегръдката на мама. Доказано вече с хиляди щастливи бебета!
бебешко гнездо

Какво прави гнездото на Cotton Hug изключително за бебето и за семейството? Защо е различно, какви са ползите му и защо улеснява ежедневието? Защо имаме 100% положителна обратна връзка? 

Идеята за гнездото Cotton Hug дойде не от желанието за бизнес, а от нуждата да имам адекватно, полезно и безопасно бебешко гнездо за моето бебе. Знаех точно какво искам и търся, но нямаше такъв продукт, който да задоволи моите и на бебето нужди. Продукт, който да е ефективен, безопасен, правилно конструиран и качествен. Така се роди идеята на гнездата Cotton Hug. Резултатът надмина очакванията – гнездо, доказало се с времето като един изключителен продукт!

Кой, ако не една майка знае, точно какво би й свършило работа? Но за да сме напълно сигурни за безопасността и положителния ефект върху съня и комфорта на бебето, при изработката на уникалната конструкция работихме заедно с педиатри, консултанти и експерти по матраците за деца. С много опити и педантично отношение към всеки детайл, се роди гнездото Cotton Hug, което гордо твърдим, че любимото място на бебето! 

бебешко гнездо сън на бебе

Какво го прави специално, детайли:

Премиум селектирани материали и елементи

Произведено в България с материали, гарантиращи безопасността и удобството на бебето. Сертифицирани, безопасни, с доказан произход, нежни и изключително приятни на допир.

Външната калъфка е изработен от 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100, гарантиращ качество и безопасност, с висока 240гр. плътност. Комбинира нежността на допир със здравината на материята. Калъфката е сваляема и се пере лесно, улеснявайки родителите.

YKK ципове, които осигуряват здравина, сигурност и лесно сваляне на калъфката.

Пълнежът е безвреден, дишащ и антиалергичен, в съответствие  с нормите БДС EN 29073-1:1997 и сертификат за качество и безопасност Oeko-TEX® Standard 100. С допълнителни вътрешни памучни калъфки.

Принтираме дизайните с безопасни, сертифицирани бои, на водна основа, което означава, че са с най-малко алергени. Безопасността на бебето е нашият най-голям приоритет.

бебешко гнездо

Перфектна конструкция 

Едновременно ефективна и безопасна. Изключително съобразена с нуждите на бебето през първата година. Бебетата обожават гнездото Cotton Hug!

Матракът е с идеално съобразената плътност и дебелина, като поддържа ергономичния комфорт на бебето, независимо колко време ще прекара в гнездото (първите месеци бебенцето спи по много часове в денонощието и е от изключително значение да спи на толкова добър матрак). Дебелината и плътността на матрачето гарантират комфорта и безопасността на бебето. Може да поставяте гнездото навсякъде близо до Вас, където Ви е удобно, върху стабилна и хоризонтална повърхност.

Специалната конструкция на гнездото е такава, че възглавницата, обикалящата част на бебешкото гнездо Cotton Hug, не може да покрие бебето, или то да се мушне под нея. Тя е много добре опъната, с правилната височина и мекота. Бебето не може да пъхне нослето или устата си, което да доведе до евентуална опасност. 

Възглавницата, не само предпазва бебенцето (например когато спи до Вас), но и му създава така нужния за бебета уют и сгушеност, с който са свикнали от топлата и тясна утроба на мама. 

Пораствайки, бебето Ви ще започне да си играе в гнездото Cotton Hug. Поставете бебето (когато възрастта позволява) с обикалящата възглавницата/заоблената страна под гърдите и подмишниците му, с ръце пред него. Тази позиция позволява и игра. Може да сложите играчки, огледало пред бебето, книга с картинки и т.н. Бебето Ви ще се протяга, ще държи главата си повдигната (двигателно развитие) и ще научава много нови неща.

Всяко гнездо Cotton Hug, независимо от дизайна на калъфката, е с абсолютно еднаква конструкция и пълнеж. Тоест, когато избирате – избирате дизайна на калъфката (цветът), пълнежа на всяко едно гнездо е един и същ!

бебешко гнездо Cotton Hug

Продукт с дълъг живот 

Гнездото Cotton Hug е проектирано да “расте” заедно с бебето. Долната част се отваря напълно, което позволява много по-дълго използване. Това създава голямо улеснение за Вас, тъй като бебенцето Ви може да ползва гнездото много по-дълго и да се радва на този комфорт, уют и сгушеност през първата годинка от живота си (обратната връзка от родители е, че много дечица го ползват поне година). 

Лесна рутина навсякъде

Следването на рутината на бебето става много по-лесно благодарение на бебешкото гнездо Cotton Hug. То е леко и лесно го взимате с вас, когато пътувате. Така бебето Ви ще се чувства винаги „у дома си“ и няма да се налага да свиква с ново място за спане. Бебета се чувстват по-сигурни и спокойни, следвайки рутината и познатите си неща.

За родителите, бебешко гнездо Cotton Hug е голямо улеснение – местите го навсякъде с Вас, бебенцето Ви е спокойно и доволно. Не трябва да се притеснявате за условията на леглата и матраците, предоставени от места, където отсядате.

Идва при Вас в практична и удобна чанта за съхранение и пренасяне, която улеснява носенето му навсякъде – при пътуване, на гости, до офиса, на летището, на плажа, в караваната, в палатката, на двора, при лекаря – навсякъде, където има нужда.

бебешко гнездо Cotton Hug

Нашият съвет, като майка на майка 

Използвайте гнездото Cotton Hug максимално дълго, или поне толкова, колкото бебенцето Ви си го търси и се чувства най-добре в него. То е безопасно, матракът му е изключително добър, изцяло съобразен с нуждите на детето в тази възраст. Гнездото НЕ става малко на бебето след няколко месеца, просто чисто визуално бебенцето започва да заема по-голяма част от пространството в гнездото. Но това порастване е съобразено в дизайна и конструкцията. На бебето НЕ му е тясно! Бебето иска точно този сгушен уют! Бебето Ви спи по-спокойно в гнездото, заспива по-лесно, буди се по-малко и се унася самостоятелно по-лесно! Това е факт доказан с хиляди бебета! Не си мислете, че разглезвате бебето си, ако го оставите да спи в гнездото и след 6тия месец. Оставете го да се чувства добре и да спи спокойно, няма по-хубаво нещо от това. В един момент, когато стане достатъчно голямо, то само ще промени навиците си по естествен път. Важното е, да знае, че Вие сте там, че има Вашата обич и подкрепа. Много дечица изпозлват гнездата до годинка, годинка и половина. Никое от тях не е разглезено, или има проблем със спането в креватче след това! Щастливи деца, с прекрасни родители! Ако имате въпроси, винаги сме на линия!

бебешки гнезда

CottonHug от първия ден!

Гнездото ще бъде с Вас всеки ден и навсякъде, но вълшебно го прави не това, а усещането всеки път, когато видите бебенцето Ви да спи спокойно и уютно в него.

© 2023 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Купи