Cotton Hug е семеен бизнес за висококачествени детски продукти, създадени с любов, грижа и внимание за най-нежните същества – нашите деца.

Идеята за Cotton Hug се роди, когато аз, като майка исках да осигуря на децата си здравословен и безопасен сън. С упоритост, любов и много труд постигнахме това – безкомпромисно качествени продукти за здравословен детски сън! Създадохме продукти, с които децата ми започнаха да спят много спокойно, да дишат леко, да не хъркат и да не се давят по време на сън, да не се потят и да се будят с огромна усмивка, наспани и щастливи. Като резултат станаха много по-спокойни, концентрирани и енергични, просто защото се наспиват пълноценно всяка нощ. Здравето им се подобри изключително! Без проблеми с кожата, без алергии, без даване, хъркане и тежко дишане. Сега вече хиляди родителите ни пишат, колко много се е променил сънят на децата им, здравето им, общата им енергия, концентрация, емоционална стабилност и т.н. Имаме хиляди прекрасни истории от много деца и родители!

Експерти сме с педантичното си отношение към качеството и безопасността на материалите и постепенно разширяваме гамата си от продукти. Всеки един Cotton Hug  продукт e минал през дълъг процес на мислене, планиране, тестове и проби, консултации със специалисти, майки и деца! Създаваме единствено продукти, за които сме сигурни, че можем да вложим само най-доброто! Използваме щадящи природата суровини и процеси, сами багрим и принтираме всичките си десени, с бои на водна основа, без абсолютно никаква химическа фиксация, за да сме сигурни, че са максимално безопасни, антиалергични и нежни към деликатната бебешка кожа и към природата. И затова продуктите ни се радват на такава огромна любов и положителна обратна връзка от нашите клиенти по целия свят, просто защото покриват едни елементарни норми за етично производство, отношение и конструкция! 

Крайният резултат са премиум качество детски стоки, докоснати с любов и грижа до последния детайл. За нас е изключително важно, че производственият ни процес е устойчив, иновативен и модерен. С продуктите ни се грижим не само за децата, но и за спокойствието на родителите.

Всичко е много тясно свързано в живота и затова трябва да се опитваме да даваме на себе си и децата си най-доброто.

Сън – хранене – емоции – среда …

Всичко навързано и направено правилно дава плодовете, които искаме!

Децата стават по-здрави, по-концентрирани, по-спокойни. Така е и с нас, когато сме се наспали добре, денят ни свети по друг начин.

 
За нас усмивката Ви, когато получите наш продукт, когато видите детенцето си с него, е най-важното нещо.
Защото, когато даваш добро, получаваш добро! 
Горди сме, че толкова много прекрасни родители ни се доверяват и избират отново и отново и получаваме изключително положителна обратна връзка. Благодарим Ви за доверието и осъзнатия избор! 
 
 

© 2023 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Купи