Cotton Hug е малък семеен бизнес за висококачествени бебешки продукти, създадени с любов, грижа и внимание за най-нежните същества – нашите бебета. Всеки наш продукт е произведен изцяло в България, по устойчив, екологичен и щадящ природата начин. Цялостната ни философия за живота и бизнеса се води от желанието за минималистичен начин на живот, грижата към човека, природата и отношенията. Създаваме не само едни безкомпромисно качествени продукти, но и емоцията свързана с тях, която искаме да остане светъл спомен завинаги.  

 
Идеята за Cotton Hug се роди, когато ние като родители не успяхме да намерим качествено и безопасно бебешко гнездо. Постепено една идея и мечта се превърна в реалност. Някак естествено и с доза късмет, привлякохме страхотни професионалист в един малък, но силен екип, които са ядрото зад всичко, което се случва.
Станахме експерти с педантичното си отношение към качеството и безопасността на материалите и малко по малко разширяваме гамата си от продукти.
Създаваме само продукти, за които сме сигурни, че можем да вложим само най-добрите и безопасни материали на пазара. Крайният резултат са премиум качество бебешки стоки, докоснати с любов и грижа до последния детайл. За нас е изключително важно, че производственият ни процес е устойчив, иновативен и модерен. Цялото ни производство е в България. С продуктите ни, ние се грижим не само за децата, за спокойствието на родителите, но и за опазването на природата. 

Използваме щадящи природата суровини и процеси, сами багрим и принтираме всичките си десени, с бои на водна основа, без абсолютно никаква химическа фиксация, за да сме сигурни, че са максимално безопасни, антиалергични и нежни към деликатната бебешка кожа и към природата.

 
Вярваме, че всяко наше действие днес има значение за нашето утре.
Всеки ден създаваме продукти, с които се гордеем и качеството е такова, каквото ние бихме искали да получим. Никога не бихме изневерили на принципите ни и за нас усмивката Ви, когато получите наш продукт, когато видите бебенцето си в него, е най-важното нещо.
 
Защото, когато даваш добро, получваш добро! 
 
Благодарим Ви за доверието, за осъзнатия избор, за подкрепата и за усмивките, които създавате в нас!  
 
 
 

© 2021 CottonHug. Всички права запазени.

Уеб разработка Сайт изработка от Георги Жуковски
Add to cart