Cotton Hug се роди, когато аз, Таня Костова, като жена и майка реших да създам това, от което имах най-голяма нужда, когато моите деца бяха бебета – качествено и безопасно бебешко гнездо. Не успях да намеря такова, което да покрива критерии ми, и така дойде вдъхновението да създадем такъв продукт. 
 

Някак естествено и с доза късмет, привлякохме страхотни личности в един малък, но силен екип, които са ядрото зад всичко, което случва.
Постепено нещата се разгърнаха и разшириха, станахме експерти с педантичното си отношение към качеството и безопасността на материалите и малко по малко разширяваме гамата си от продукти.
Създаваме само продукти, за които сме сигурни, че можем да вложим само най-добрите и безопасни материали на пазара. Крайният резултат са премиум качество бебешки стоки, докоснати с любов и грижа до последния детайл. За нас е изключително важно, че производственият ни процес е устойчив, иновативен и модерен. Цялото ни производство е в България. С продуктите ни, ние се грижим не само за децата, за спокойствието на родителите, но и за опазването на природата. 

Ползваме щадящи природата суровини и процеси, дори сами багрим и принтираме всичките си десени, с бои на водна основа, без абсолютно никаква химическа фиксация, за да сме сигурни, че са максимално безопасни, антиалергични и нежни към деликатната бебешка кожа и към природата.

 
Вярваме, че всяко наше действие днес има значение за нашето утре.
Всеки ден създаваме продукти, с които се гордеем и качеството е такова, каквото ние бихме искали да получим. Никога не бихме изневерили на принципите ни и за нас усмивката Ви, когато получите наш продукт, когато видите бебенцето си в него, е най-важното нещо.
 
Защото, когато даваш добро, получваш добро! 
 
Благодарим Ви за доверието, за осъзнатия избор, за подкрепата и за усмивките, които създавате в нас!  
 
 
 
Add to cart